BASF Масло миндаля сладкого рафинированное
Ви знаходитесь на персональній сторінці товару BASF Масло миндаля сладкого рафинированное.
Тут можна ознайомитися з фотографіями, вивчити детальний опис Масло миндаля сладкого рафинированное, прочитати відгуки власників, а також вибрати найкращу ціну від провідних інтернет-магазинів України.
Якщо яка-небудь інформація здалася вам цікавою та важливою, ви завжди можете поділитися нею з друзями за допомогою кнопок найбільш популярних соціальних мереж.
На вкладці "Ціни" представлені актуальні пропозиції від українських магазинів. Найпопулярніші пропозиції розташовані в блоці "Де купити?", а повний список цін на різні модифікації та колірні рішення для BASF Масло миндаля сладкого рафинированное наведений в нижній частині сторінки.
Перейшовши на вкладку "Відгуки" ви можете прочитати відгуки власників BASF Масло миндаля сладкого рафинированное, в яких виділені всі плюси і мінуси даного товару в порівнянні з іншими екземплярами парфумованого мила BASF. Ви можете проголосувати за відгуки, які здалися вам найбільш корисними, що дозволить підняти їх вгору сторінки. Ми будемо вдячні за ваш розгорнутий відгук про Масло миндаля сладкого рафинированное.
Уся наведена інформація допоможе вам вибрати кращу пропозицію від інтернет-магазинів України і зробити своєчасну покупку, яка ще довго буде радувати вас своєю якістю.
Де купити ?
ХарьковТорг | Масло миндаля сладкого рафинированное | 14 $ | Купити | ||||||
Масло Миндаля сладкого, рафинированное Миндаль сладкий /Prunus dulcis/ INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Страна-производитель: Германия Ботаническое название: Prunus dulcis ( Prunus amygdalus или Amygdalus communis) Синонимы: weet Almond Oil (англ), Huile d’amande amere (фр.), Mandelol (нем.), Olio di mandorle (ит.), Aceite de almendra (исп.), Badem Yagi (тур.) Oleum Amygdalerum (лат) Описание: Цвет: Бесцветный или бледно-желтый. Аромат: Без запаха, приятный вкус. Растворимость: В воде не растворяется Химические и физические параметры: Йодное число -93-105; Число омыления - 186-195; Кислотное число, Mg KOH/g, - 0,08; Пероксидное число, Meq O2/kg, - 0,4; Индекс преломления при 20°С - 1,4714; Относительная плотность (20°С) - 0,917; Цвет (Гарднер) - 1,1; Вода, %, - 0,02; Абсорбция (264-276 анометров) - 1,26. Химический состав масла: Глюкозиды; - Витамины (А, В1, В2, В6, Е и F); - Минералы; - Белковые вещества; - Фермент эмульсин. Неомыляемых веществ не более 0,5%, в частности это - бета-ситостерин, сквален, альфа-токоферол. Соединения жирных кислот: Пальмитиновая кислота (С16:0), %, - 6,5; Пальмитолеиновая кислота (С 16:1), %, - 0,5; Маргариновая кислота (С 17:0), %, - 0,1; Стеариновая кислота (С 18:0), %, - 1,5; Олеиновая кислота (С 18:1), %, - 65,8; Линолевая кислота (С 18:2), %, - 25,2; Линоленовая кислота (С 18:3), %, - 0,1; Арахиновая кислота (С 20:0), %, - 0,1; Эйкозеновая кислота (С 20:1), %, - 0,1; Бехиновая кислота (С 22:0), %, - < 0,05; Эруковая кислота (С 22:1), %, - < 0,05. Стеролы: Холестерин, %, - 0,4; Брассикастерин, %, - 0,1; Кампестерин, %, 4,0; Стигмастерол, %, - 2,1;
BASF Масло миндаля сладкого рафинированное
Масло Миндаля сладкого, рафинированное Миндаль сладкий /Prunus dulcis/ INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Страна-производитель: Германия Ботаническое название: Prunus dulcis ( Prunus amygdalus или Amygdalus communis) Синонимы: weet Almond Oil (англ), Huile d’amande amere (фр.), Mandelol (нем.), Olio di mandorle (ит.), Aceite de almendra (исп.), Badem Yagi (тур.) Oleum Amygdalerum (лат) Описание: Цвет: Бесцветный или бледно-желтый. Аромат: Без запаха, приятный вкус. Растворимость: В воде не растворяется Химические и физические параметры: Йодное число -93-105; Число омыления - 186-195; Кислотное число, Mg KOH/g, - 0,08; Пероксидное число, Meq O2/kg, - 0,4; Индекс преломления при 20°С - 1,4714; Относительная плотность (20°С) - 0,917; Цвет (Гарднер) - 1,1; Вода, %, - 0,02;...