Генезис Масло пальмы (РДО)
Ви знаходитесь на персональній сторінці товару Генезис Масло пальмы (РДО).
Тут можна ознайомитися з фотографіями, вивчити детальний опис Масло пальмы (РДО), прочитати відгуки власників, а також вибрати найкращу ціну від провідних інтернет-магазинів України.
Якщо яка-небудь інформація здалася вам цікавою та важливою, ви завжди можете поділитися нею з друзями за допомогою кнопок найбільш популярних соціальних мереж.
На вкладці "Ціни" представлені актуальні пропозиції від українських магазинів. Найпопулярніші пропозиції розташовані в блоці "Де купити?", а повний список цін на різні модифікації та колірні рішення для Генезис Масло пальмы (РДО) наведений в нижній частині сторінки.
Перейшовши на вкладку "Відгуки" ви можете прочитати відгуки власників Генезис Масло пальмы (РДО), в яких виділені всі плюси і мінуси даного товару в порівнянні з іншими екземплярами парфумованого мила Генезис. Ви можете проголосувати за відгуки, які здалися вам найбільш корисними, що дозволить підняти їх вгору сторінки. Ми будемо вдячні за ваш розгорнутий відгук про Масло пальмы (РДО).
Уся наведена інформація допоможе вам вибрати кращу пропозицію від інтернет-магазинів України і зробити своєчасну покупку, яка ще довго буде радувати вас своєю якістю.
Де купити ?
ХарьковТорг | Масло пальмы (РДО) | 200 грн. | Купити | ||||||
Масло Пальмы (РДО) Ботаническое название: Elaeis Guineensis. Синонимы: Масличная пальма, Элейс гвинейский, Palm oil Страна производитель: Индонезия Запах: характерный Вкус: мягкий, нежный вкус, без прогорклости и посторонних привкусов Цвет: белый с легким кремовым оттенком Перекисное число: 0,4 МЭКВ/кг Масло Пальмовых семян по составу напоминает Кокосовое масло – они могут быть взаимозаменяемыми. По своим свойствам белое пальмовое масло ничем не отличается от рафинированного желтого, кроме цвета. Рафинированное пальмовое масло плавиться при температуре - 25-29°С Твердое масло (температура отвердевания) - 19-25°C Физико-химические параметры: Кислотное число, Mg KOH/g, - 0,1; Пероксидное число, Meq O2/kg, - 0,4; Цветность Lovibond 5,25
Генезис Масло пальмы (РДО)
Масло Пальмы (РДО) Ботаническое название: Elaeis Guineensis. Синонимы: Масличная пальма, Элейс гвинейский, Palm oil Страна производитель: Индонезия Запах: характерный Вкус: мягкий, нежный вкус, без прогорклости и посторонних привкусов Цвет: белый с легким кремовым оттенком Перекисное число: 0,4 МЭКВ/кг Масло Пальмовых семян по составу напоминает Кокосовое масло – они могут быть взаимозаменяемыми. По своим свойствам белое пальмовое масло ничем не отличается от рафинированного желтого, кроме цвета. Рафинированное пальмовое масло плавиться при температуре - 25-29°С Твердое масло (температура отвердевания) - 19-25°C Физико-химические параметры: Кислотное число, Mg KOH/g, - 0,1; Пероксидное число, Meq O2/kg, - 0,4; Цветность Lovibond 5,25