Генезис Масло манго (баттер), рафинированное
Ви знаходитесь на персональній сторінці товару Генезис Масло манго (баттер), рафинированное.
Тут можна ознайомитися з фотографіями, вивчити детальний опис Масло манго (баттер), рафинированное, прочитати відгуки власників, а також вибрати найкращу ціну від провідних інтернет-магазинів України.
Якщо яка-небудь інформація здалася вам цікавою та важливою, ви завжди можете поділитися нею з друзями за допомогою кнопок найбільш популярних соціальних мереж.
На вкладці "Ціни" представлені актуальні пропозиції від українських магазинів. Найпопулярніші пропозиції розташовані в блоці "Де купити?", а повний список цін на різні модифікації та колірні рішення для Генезис Масло манго (баттер), рафинированное наведений в нижній частині сторінки.
Перейшовши на вкладку "Відгуки" ви можете прочитати відгуки власників Генезис Масло манго (баттер), рафинированное, в яких виділені всі плюси і мінуси даного товару в порівнянні з іншими екземплярами парфумованого мила Генезис. Ви можете проголосувати за відгуки, які здалися вам найбільш корисними, що дозволить підняти їх вгору сторінки. Ми будемо вдячні за ваш розгорнутий відгук про Масло манго (баттер), рафинированное.
Уся наведена інформація допоможе вам вибрати кращу пропозицію від інтернет-магазинів України і зробити своєчасну покупку, яка ще довго буде радувати вас своєю якістю.
Де купити ?
ХарьковТорг | Масло манго (баттер), рафинированное | 800 грн. | Купити | ||||||
Масло манго (баттер), рафинированное INCI: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter Цвет: от белого до кремового Запах: слабый Масло манго получают методом холодного прессования из косточек плодов. Достаточно твердое и плохо распределяется по коже в не подогретом виде. Особенности и химический состав Физико-химические параметры: Показатель преломления при 40°C - 1,458; Кислотное число, Mg KOH/g, - 0,2; Йодное число, g l2/100 g, - 45,0; Число омыления - 190; Цветность Gardner - 3,7; Lovibond 5,25
Генезис Масло манго (баттер), рафинированное
Масло манго (баттер), рафинированное INCI: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter Цвет: от белого до кремового Запах: слабый Масло манго получают методом холодного прессования из косточек плодов. Достаточно твердое и плохо распределяется по коже в не подогретом виде. Особенности и химический состав Физико-химические параметры: Показатель преломления при 40°C - 1,458; Кислотное число, Mg KOH/g, - 0,2; Йодное число, g l2/100 g, - 45,0; Число омыления - 190; Цветность Gardner - 3,7; Lovibond 5,25